ДРУГИТЕ ЗА НАС

 

 

Достойно представяне на национален кръг на състезание по английски език "Лингвистично кенгуру" на Асоциацията на Кембридж училища в България

 

На 26.09.2020 в град София се проведе национален кръг на състезание по английски език „Лингвистично кенгуру“  на Асоциацията на Кеймбридж училища в България.

Участиците:

Йоанна Ганчева 4 клас

Алекс Рачев 5а

Виктория Сергеевна 5а

Давид Данев 9а

Гергана Димова 11а

Мартин Ганчев  8 клас

Александър Ценев 8 клас

Радослово Желязкова 8 клас

Бяха наградени със сертификати за достойното си представяне.

 

 

 

 

Финала на международния турнир Математика без граници - 3 място

Ученичката Мелиса Найденова от 8 кл. участва под ръководството на г-жа Жана Попова в конкурс за реферат на тема "170 г. от рождението на Христо Ботев - живот и дейност, посветени на Отечеството", организиран от дирекция "Образование и младежки дейности" на Община Варна и Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, по съместната им програма за родолюбие и патриотично възпитание на учащата се младеж. Рефератът спечели първо място в оспорвана конкуренция с тези, на ученици от Първа езикова гимназия, СУ "Д. Дебелянов" и др. и ще бъде публикуван в печатното издание на СОСЗР - Варна.

"Децата на България пеят, танцуват, рисуват" 2018 г.

Благодарствени писма от родители!

Писмo : 1

Благодарим на г-жа Димова и г-жа Колева от група Люляче за чудесното празненство което направиха за Коледа 2017 г. Всички деца участваха не само със знания, но и със самочувствие на знаещи и можещи. Това го дължим на г-жа Димова защото когато занимава децата иска нейните думи да стигнат до всяко дете, всяко дете да вземе участие в заниманията. И ето ги, всички деца показаха увереност и сигурност. Това почустваха родителите на празненството и всички бяха щастливи. Това е много важно защото тe са бъдещи първокласници. Благодарим Ви мили хора. Весели празници, бъдете живи и здрави всички! От бабата на Данай, Ана Стоянова.

Благодарим за дадената оценка. Тя е смисълът да прадължим вдъхновени напред!

Състезанието Spelling Bee 2018

Национална кампания " Зелена вселена" 2016

Mатематическо състезание " Малкият принц"

Популяризиране на книги и четенето

Кабинет православни християнски ценности и традиции

СИП предприемачество /  Грамота 

Отлични резултати НВО 4 клас 2015г. -национално равнище

Карнавална маска

Състезание лъвски скок

Турнир по футбол

Награда " С очите си видях беда"

30 години СОУ " Неофит Бозвели"

Най-добри резултати от националното външно оценяване на четивната грамотност на учениците от пети клас

Oтлични  резултати от националното състезание по английски език.

Отлично представяне на Теодор Павлов Костов VII клас  в националния кръг на олимпиада по химия и опазване на околната среда.

Блестящо представяне на Теодор Павлов Костов VII клас в IX национален къг на олимпиадата по история и цивилизация, провела се в гр. Созопол 15-17.04.2016 г, където ученика завоюва престижното второ място в страната. Поздравления!