НОВИНИ

 


 

Важно съобщение!!!

Уважаеми родители,

Поради възникнала авария в отоплителната централа, утре, 17.11.2022 год., топлоподаването към всички клиенти на "Веолия Енерджи Варна" ЕАД, сред които е и нашето училище ще бъде спряно.

В тази връзка, продължителността на часовете ще бъде намалена, със заповед на директора на училището, на 20 минути.

Учебният ден за учениците от начална степен на обучение ще приключи в 13:00 часа.

Молим, родителите на децата от ПГ да имат готовност да ги посрещнат не по-късно от 15:30 часа (веднага след следобедната закуска).

 


30.09 Европейски ден на спорта в училище бе отбелязан и в СУ "Неофит Бозвели". Благодарение на сдружение #БГБъдиАктивен #МястоЕзерец успяхме да организираме прекрасен ден изпълнен с усмивки и добро настроение, но най-важното е популяризиране на физическата активност сред деца, ученици и родители! 🙋‍♀️🙋👩‍🏫👨‍🏫 Паралелки от начален етап и прогимназия взеха активно участие заедно с техните класни ръководители. 13 класа или 280 деца и технтите прекрасни учители влязоха в надпреварата със спортен хъс и желание за победа.

Събитието протече под надслов #Спортбезотпадък в следните дисциплини:

✅ Щафетно бягане 600 м. като щафетата символично бе празна пластмасова бутилка. В дисциплината взеха участие Директор Ивелина Петкова и класните ръководители Бонка Господинова, Гинка Александрова, Ива Василева, Борислава Николова, Миглена Сербезова, Нели Русева, Невяна Хаджийска.

✅ Щафетно бягане 600 м. отново щафета с пластмасова бутилка- 5А срещу 5Б , 6А срешу 6Б и 7А спещу 7Б.🥇🥈🥉

✅ "Боклук намери разделно изхвърли" бе надпреварата между по-малките участници със следните правилата- ученици от един клас стартират с бягане до площадката за лека атлетика, за да си намерят 1 отпадък. След като намерят "съкровището" минават през трасе с препядствия и финишират като го изхрърлят в съответния кош за хартия или пластмаса и метал. Надпреварата беше между , 3А, 3Б и 3В. Участие взеха и 4А, 4Б, 4В и 4Г. 🥇🥈🥉

Прекраният спортен ден завърши с участие на всички 150 деца в изпълнение на танц към песента "Jerusalema" 💃🕺💃🕺

С много усмивки и добро настоение всички участници получиха награди за доброто отборно представяне предоставени от #БгБъдиАктивен и СУ "Неофит Бозвели".

Специални благодарнисти за организацията на събитието са за учителите по физическо възпитание Мирослав Марков и Станислав Тодоров!!! 💪💪💪